VI TILBYDER2021-06-16T13:55:00+02:00

Vi tilbyder

Leather Master produkter til møbelpleje og vedligeholdelse til stort set alle typer af møbler. Vi fører en bredt sortiment inden for bl.a. læderpleje, tekstilpleje, træpleje, køkkenpleje, pleje til havemøbler, lædervarer pleje mv. Udover plejeprodukter tilbyder vi en række andre services, herunder vores gratis møbelplejeråd, private label løsninger samt serviceaftale via din møbelhandler.

Faglig ekspertise og rådgivning

PLEJERÅD

Gratis råd til pleje og vedligeholdelse af dine møbler – både til den daglige vedligeholdelse og hvis uheldet er ude. Hvis du har specifikke spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

LÆS MERE

Private Label

JERES DESIGN

Et private label koncept skal tilpasses kundens profil, overordnede designlinje samt salgsstrategi. Det handler om visuel identitet og branding. Såvel vores produktionsapparat som vores organisation har stor erfaring med private label konceptet, som vi leverer til en en bred vifte af kunder. Vi kan tilbyde stort set alle former for størrelser og emballage. Grundet vores fleksible produktionsapparat kan vi tilbyde private label produktion i mindre mængder.

Vi hjælper gerne til i den kreative proces, konceptudvikling og med selve udarbejdelsen af Jeres design – vi har en dygtig grafiker tilknyttet.

Serviceaftale

LÆDER OG STOF

En 5-årig serviceaftale for læder og stof er et gratis tilbud til kunder, der køber nye møbler. Vi hjælper med uforudsete skader og pletter, hvis blot du plejer og vedligeholder dine møbler med Leather Masters plejeprodukter. Kontakt din møbelhandler for at høre om mulighederne.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

SKRIV TIL INFO@LEATHERMASTER.DK ELLER RING PÅ +4546155025

SÅ VIL VI GØRE ALT HVAD VI KAN FOR AT GIVE DIG ET HURTIGT SVAR.